За Нас

ТОП ТРАДЕ ДОО е компанија основана во 1992 година од страна на фамилијата Ивановски.
Благодарение на многубројните предизвици и долгогодишното искуство дојдовме до заклучокот дека квалитетот на производството и услугата секојпат победува. Така и дојдовме до нашата МИСИЈА. Сите имаме избор кога станува збор од која бензинска пумпа ќе обезбедите гориво за Вашето патничко или товарно возило, како и за Вашето домаќинство.
Ние сакаме да ви обезбедиме позитивно искуство преку испорака на квалитетно гориво со високи перформанси од програмата на SHELL. Тоа го правиме преку нивниот Joint Venture Partner Coral Greece за намалена потрошувачка, рационализација на времето преку брза и точна услуга, со сигурност и постојаност на квалитетот.
Дозволете си ја слободата на движење во Вашите животи, дадете му го она што му е потребно на вашиот автомобил.
До сите наши сегашни и идни купувачи, како и деловни партнери, Ви благодариме на укажаната доверба, за која без прекин ќе работиме и ќе ја оправдуваме.
Секогаш Ваш,
ТОП ТРАДЕ ДОО.

следно

Топ Трејд

24 часа во денот, 365 дена во годината, отворено за Вас и за Вашите потреби. Без разлика дали ви е потребно гориво за вашиот автомобил, за вашето домаќинство, козметика за вашиот авотомобил или пак сте заботавиле да купите нешто за дома. Нашиот персонал ќе ве пречека со насмевка на лицето, а вие ќе бидете беспрекорно услужени.

следно

Топ Пумпа

Бидете сигурни во секој литар.

следно

Топ Маркет

Нашиот ТОП Маркет достапен за вас, 24 часа и 365 дена во годината.
За се што ви е потребно во било кое време.

почеток